VVS l Lokal VVS firma i Tinglev

Lokalt VVS-firma i Tinglev

Hos Tinglev VVS Gas- og Oliefyrsservice tilbyder vi alt slags VVS-arbejde. Det indebærer både renoveringer og almindelige udskiftningsopgaver, arbejde med gas og olie, varmepumper, og plastsvejsning af markvandingsslanger. Vi servicerer både privatkunder, boligselskaber og industri. Vi sørger altid for, at kvaliteten og kundeservicen er i top, og derfor har vi også et personale af veluddannede VVS’ere, der både er autoriseret og KMO-certificeret.

Typiske VVS-opgaver

Nogle typiske VVS-opgaver, som vi kan hjælpe med, er f.eks. installationen af nye varmeanlæg. Vi tilbyder både installationen af alle slags varmepumper, pillefyr, gasfyr og oliefyr. Et nyt varmeanlæg, der fungerer optimalt, såsom en jordvarmepumpe, vil både give dig et bedre indeklima, er bedre for miljøet og generelt billigere på pengepungen. Andre VVS-opgaver kunne være indvendige renoveringer i din bolig, såsom renoveringen af forskellige VVS-installationer, udskiftningen af varmevandsbeholdere, forbedring eller udskiftning af husets varmesystem, renovering eller udskiftning af fjernvarmeanlæg, renovering i badeværelset og meget mere. Inden for svejsning tilbyder vi også plastsvejsning af markvandingsslanger. Har du altså en markvandingsmaskine med en slange, der er beskadiget, så kan vi komme ud og plastsvejse den, sådan at den er funktionsdygtig igen.

Kontakt os i dag og få et tilbud

Vi sætter en dyd i, at vi altid udfører et stykke arbejde, hvor kvaliteten er i top. Vi har altid kunden og kvaliteten som førsteprioriteter, og har du spørgsmål er vi altid klar til at hjælpe og vejlede. Vores dygtigere VVS’ere er veluddannede og autoriserede, hvilket altid sørger for, at vores VVS-arbejde udføres med kvaliteten i top og sikrest muligt. Du kan kontakte os på 74 64 40 13 eller sende en mail til tvvs@tvvs.dk. Du kan også altid komme forbi firmaet på Saksborgvej 10 6369, hvor du kan høre nærmere om arbejdet, og hvordan vi kan hjælpe dig.