Varmepumper

Forskellige typer varmepumper

En varmepumpe er et varmeanlæg, der både hjælper på indeklimaet, er skånsomt for miljøet, og så hjælper det også med besparelser på varmeregningen. I praksis fungerer varmepumpen ved at overføre varmen fra dens omgivelser til din bolig. Det kunne f.eks. være at overføre jordvarme til din boligs radiatorer. Der findes forskellige typer varmepumper: luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme. Hvilken varmepumpe, der passer jeres bolig bedst, afhænger af adskillige faktorer.

VI FORHANDLER VAILLANT

Autoriseret og veluddannet personale

Hos Tinglev VVS vejleder og rådgiver vi dig selvfølgelig om, hvilken varmepumpe der ville passe jeres behov bedst. Vores dygtige VVS’ere er KMO certificeret, hvilket er et krav for at kunne installere varmepumper. Det sørger for den sikreste og mest effektive installering. Vi tilbyder alle slags varmepumper, dvs. både luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme. Vores udvalgt af varmepumper kommer alle fra velkendte og populære producenter, heriblandt Mitsubishi, Haier, Panasonic og Vaillant. Kvaliteten er altså i top, og du kan være sikker på, at du får din varmepumpe installeret korrekt, effektivt, når du får din varmepumpe installeret hos os.

Derfor er det vigtigt at have en ordentlig varmepumpe

Der er mange fordele ved at få installeret en ny varmepumpe som erstatning for dit gamle varmeanlæg. Den første store fordel er pengepungen: du kommer med garanti til at spare en masse penge på varmeregningen. Er dit anlæg optimalt, så kører du også billigst muligt. En varmepumpe er også meget mere miljøvenlig, og så sørger den også for et bedre indeklima. Det er altså vigtigt at have en ordentlig varmepumpe, da du både sparer på varmeregningen, skåner miljøet og får et bedre indeklima. Hos Tinglev VVS er vore VVS’ere også autoriseret og KMO certificeret, hvilket også betyder, at du kan få tilskud til din varmepumpeinstallation hos os.