Plastsvejsning

Svejsning af markvandingsslanger hos Tinglev VVS

Landbrugsmaskiner er uundværlige for et velfungerende landbrug, og et velfungerende landbrug er uundværligt for et velfungerende samfund. Derfor er det også enormt vigtigt at sørge for, at dine landbrugsmaskiner er i optimal tilstand.

Hos Tinglev VVS Gas- og Oliefyrsservice gør vi vores del, for at sørge for, at dine markvandingsmaskiner er i top-tilstand. Vi tilbyder nemlig svejsning af markvandingsslangerne på din markvandingsmaskine, som er vores svejsningsspeciale. Bønders markvandingsmaskiner kan med tiden blive slidte, og slangen kan blive ødelagt eller beskadiget. Når en markvandingsslange er beskadiget, fungerer den ikke optimalt, og her kan vi komme ud og plastsvejse slangen, sådan at den er fuldt funktionsdygtig igen.

Slip for unødvendige jernkoblinger

Har du også en eller flere markvandingsmaskiner, hvor dine slanger er i god tilstand, men du gerne vil slippe for unødvendige jernkoblinger, så kan vi også svejse dine slanger sammen, sådan at du får én samlet slange. Der er adskillige fordele ved at få svejset slangerne sammen på din markvandingsmaskine: bl.a. er det mere fleksibelt at have én samlet slange, og så sparer du tid på unødvendige jernkoblinger, der enten skal monteres eller tages af. At have en fleksibel slange i god tilstand, og tid, som du sparer på, leverer optimale resultater på marken.

Kontakt os gerne i dag på 74 64 40 13 eller sende en mail til tvvs@tvvs.dk for at høre mere om svejsningsmulighederne hos os.

Vi kører ud til din mark

Vi har forståelse for, at arbejdsprocessen helst altid skal være i fuldt gear. Derfor reagerer vi hurtigt, når din markvandingsslange er beskadiget eller ødelagt. Når dit arbejde altså går i stå, så kan du ringe og bestille tid hos os med det samme.

Vi kører direkte ud til din mark ‒ både i hverdagene og weekenderne.